torstai 8. maaliskuuta 2012

Tänään toimelias Filkkaritorstai!


Filkkariviikon torstaista on viime vuosina rakentunut melkoinen teho- ja edustuspaketti TTVOlaisille. Istuskelen aamukahvilla Finlaysonilla, kahviossa Siperian aukiolla ja katselen Elokuvan ja television toisen vuosikurssin opiskelijoiden eilen rakentamaa Filkkaristudiota. Samalla laadin itselleni aikataulua tälle päivälle. Tärkeimpiä kellonaikoja ovat:


klo 16 Kino TAMK -näytös Tullikamarilla. Näytöksessä on mukana 11 opiskelijoiden teosta, fiktioita, animaatioita, musavideo. Kaikkia näistä en ole vielä ehtinyt nähdäkään!
Oodi ilolle, ohjaus Sakari Lerkkanen
Sing to Me, Katti Hellman
Vain puhetta, Jaakko Peltokangas
Juurtuneet, Jani Ilomäki
Onnen pyörät, Aino Putaala ja Jenny Kupiainen
Sleeping Patterns, Hanna Lappalainen
Annukka -Seuraan sinua, Turkka Korkiamäki
Sudenveistäjä, Aino Suni
Kuvia lakeuksilta, Henna Seppälä
Sängyn altaSaara Kallio, Sallamari Annala, Tiina Heikkilä
Sydänjuuria, Outi Hartikainen
Elokuvat Filkkareiden sivulla


Klo 21 alkavat Legendaariset Filkkaribileet Klubilla. Siellä tapaa koko joukon entisiä opiskelijoita, alan ihmisiä, vanhoja tuttuja ja uusia naamoja. Ohjelmassa mm. showreel koulun tuotoksista, kuvataiteen opiskelijoiden videotaidekurssin töitä ja Vesa Rantasen videoprojisointia sekä bilebändinä Streak and the Raven.
Filkkaribileet Facebookissa


Mutta ensin mm. Encounters-seminaariin kuulemaan keskustelua lyhytelokuvan uusista ilmaisumuodoista, rahoituksesta ja levityksestä. Ja huomisen Filkkaristudio-ohjelmien viilailua työryhmän kanssa ja blogiin teksti ohjelmien aiheista ja vieraista. Alkuillasta pitäisi ehtiä entisten ttvolaisten, Obscure Entertainmentin tupareihin.. Päivän mittaan vastaan tulee kymmenittäin vanhoja työkavereita, ystäviä ja tuttuja, joten vauhtia luvassa. Ja vielä Hyvää Naistenpäivää!
t. Sohvi

0 comments: