torstai 15. tammikuuta 2009

Tampere Art Factorylle vauhtia kahveilla


TAF-kahvit järjestettiin tiistaina TTVO:n kahviossa. Opiskelijanäkökulmasta tapahtumaa esittelivät festivaalin tuottaja Vilja Byström (mediatuottaminen ’05) ja TAF-idearyhmän jäsen Liina Mäki-Patola (taide ’05). Paikalla olivat myös ohjaavat opettajat Antti Haapio, Carolina Pajula ja Minna Suoniemi. Paikalle saapui n. 70 opiskelijaa kuulemaan, mistä tämän vuoden TAF koostuu.

Yleisen informaation jälkeen opiskelijat saivat vapaasti ideoida tämän vuoden tapahtuman sisältöä ja sitä, miten haluamme esitellä koulua ja opiskelijaprojekteja kävijöille. Ehdotuksia syntyi mm. liikkuvasta discosta elokuvien yönäytökseen, livesäestetystä animaatiosta pelihalliin ja performansseihin.

Tapahtuman ohjausryhmä alkaa prosessoida opiskelijoiden ehdotuksia. Aikaa ideariihelle on rajallisesti. Tuottaja Vilja Byström ja ohjausryhmä ottavat idea-aihioita vastaan vielä reilut kaksi viikkoa. Festivaalin ohjelmarakennetta aletaan kasata tammikuun lopussa. TAF 09 on opiskelijalähtöinen, ja esittelee Tampereen ammattikorkeakoulun kulttuurialan koulutusta kaikessa laajuudessaan; opiskelijoilla ykkösistä nelosiin on mahdollisuus saada työnsä esille. Jos tiedossa on, että kevääseen mennessä valmistuu lumoava lyhytelokuva, groovaava animaatio, kepeä kuunnelma, säihkyvä valoteos tai muu jokin muu tuotos, tuo se julki.

TAF - Tampere Art Factory 15.-16.5.2009
TAFfin verkkosivusto
Aiemmat TAF-jutut tässä blogissa

Teksti: Vilja Byström
Kuva: Antti Haapio

0 comments: