torstai 31. heinäkuuta 2008

Assembly alkaa tänään - Score menossa mukana


Assembly Summer 2008
Hartwall-Areena
31.7.-3.8. 2008

5500 osanottajaa eri puolilta maailmaa
Ohjelmointi- ja pelikilpailuja
Seminaareja, konsertteja ym.


TAMK/TTVO:n pelinkehityskerho Score on monessa mukana tänään alkavassa Assemblyssä. Scoren tuore puheenjohtaja Juho Hartikainen kertoo, että kerhon jäseniä tapaa Assemblyssä runsaasti, sillä sillä kerhoon kuuluu koeteltuja demoskeneveteraaneja ja muuta Assemblyn vakiovarustusta.

Yksi seminaareista on Score-vetoinen: Teemu Haila toimii Microsoft Student Partnerina ja pitää Assemblyillä XNA-aiheisen seminaarin. Kolmen vartin mittaisen presentaationsa puitteissa Teemu esittelee Microsoftin XNA-kehitystyökalua ja näyttää, miten sillä tehdään peli.

5D on Scoren kesän aikana toteuttama kokeellinen projekti, jonka tuloksia Scorelaiset esittelevät eri yhteyksissä Assemblyssä. 5D:ssä on tehty viisi peliä, jokainen niistä viidessä päivässä (5 työtuntia / päivä) ja viiden hengen työryhmällä.

Kaikki pelit toteutettiin XNA:lla. 5D:n työryhmään kuuluvat Teemu Haila (ohjelmointi), Jura Paatola (ohjelmointi), Taneli Pursiainen (grafiikka), Ville Valtavaara (grafiikka) ja Teemu Ropilo (äänet).

Jos itse ei pääse paikalle, voi Assemblyä seurata AssemblyTV:stä, joka näkyy DINA-kanavalla. DINA (Digital Inventive Narrative Appliances) on Etelä-Suomen media- ja elokuvakorkeakoulujen tutkimus- ja kehitysprojekti, jonka yhteinen tv-
kanava DINA aloitti lähetyksensä helmikuussa 2006. DINAsta vastaa ammattikorkeakoulu Arcada. Sisällöntuottajia ovat Arcadan lisäksi Stadia, Tampereen AMK, Turun Taideakatemia sekä muut yhteistyökumppanit.

Assembly
Pelinkehityskerho Score
Scoren 5D projekti
Dina TV


Aikaisempi postaus Scoresta 1
Aikaisempi postaus Scoresta 2

0 comments: