keskiviikko 30. heinäkuuta 2008

Artmedian arvoitus ratkesi

Viimeviikkoisessa blogipostauksessa aprikoitiin selitystä Artmedia Bratislavan, tai Artmedia Petržalkan kuten nimi nykyään kuuluu, nimeen. Onko se TTVOn eli Tampere School of Art and Median sisarorganisaation panos eurooppalaiseen jalkapallokulttuuriin?

Vastaus tuli blogin satunnaiselta lukijalta, Futisfoorum 2:n aktiivilta, nimimerkki ilcacciolta. Ilcaccio ensin bongasi blogipostauksemme ja kopioi ystävällisesti sen foorumille. Myöhemmin hän vielä postasi foorumille linkin FIFA.COMin artikkeliin, josta selitys löytyy.

Tarina on arkinen: Petržalka oli pahassa rahapulassa, kunnes pelastajaksi ilmaantui Slovakian suurin mainostoimisto Artmedia. Nimi muuttui, ja uusi taloudellinen perusta rakentui.

Jos Ilcaccio olisi TTVO:n opiskelija, hän olisi hyvinkin ansainnut opintopisteen hyvin suoritetusta tutkimusprojektista. Mutta koska hänelle ei opintopistettä voi antaa, olemme sopineet että työ palkitaan tuopilla lähitulevaisuudessa TamUn ottelun yhteydessä.
---
Ja se ottelu TamUn ja Artmedian välillä? Hieno peli ja paljon yleisöä. TamU pelasi ajoittain loisteliaasti, ja olisi varmasti voittanut, jos Artmedia ei olisi puolustanut niin hyvin ja tehnyt kolmea taidokasta maalia TamUn yhtä vastaan. Kamppailu on kuitenkin puolivälissä, toinen osaottelu pelataan Slovakiassa viikon kuluttua...

FIFA.COMin artikkeli "Artmedia, more than a name"

Futisfoorum2

0 comments: