perjantai 1. helmikuuta 2019

Ex-opiskelijoitamme filkkareiden kotimaisessa kisassa

Tampereen elokuvajuhlien kotimaiseen kilpailuun on jälleen valittu entisten TAMK-opiskelijoiden elokuvia.

Aino Sunin käsikirjoittama ja ohjaama pitkä dokumentti Ei koskaan enää saa näytöksensä ke 6.3. klo 16 (Plevna 2). Se on useiden vuosien ajan kuvattu henkilökuva rap-artisti Mercedes Bentsosta ja samalla tarina väkivaltaisesta parisuhteesta ja päihdekierteestä selviytymisestä. Tuffi Filmsin tuotannossa olivat alumnejamme myös kuvaaja Mikko Parttimaa ja leikkaaja Jussi Sanhdu.

Lisäksi pe 8.3. klo 13.30 alkavassa näytöksessä (Plevna 2) esitetään Risto-Pekka Blomin kokeellinen fiktio Minä olen ihminen sinun jumalasi sekä Lauri-Matti Parppein 17-minuuttinen fiktio Hiljaa kuin murhaajat.

Kaikki kilpailuvalinnat näet tuolta: https://tamperefilmfestival.fi/ohjelmistokokonaisuudet/kilpailut/

Nykyisten opiskelijoittemme tuotantoja filkkareilla nähdään erikseen Kino-TAMK-näytöksessä to 7.3. sekä kiinalaisia, virolaisia, saksalaisia ja tamperelaisia opiskelijaelokuvia kokoavissa Tampere Bootcamp -näytöksissä. Näistä kerrotaan lisää myöhemmin.

Tampere Film Festival järjestetään 6.-10. maaliskuuta. Kyse on Suomen tärkeimmästä ja kansainvälisimmästä elokuvatapahtumasta. Kansainväliseen kilpailuun valikoitui yhteensä 59 lyhytelokuvaa 47 maasta yhteensä yli neljän tuhannen hakijan joukosta. Ohjelmiston ja oheistapahtumien kokonaisuus päivittyy lähiaikoina tuonne: tamperefilmfestival.fi



0 comments: