tiistai 12. maaliskuuta 2013

Luulitko jo kokeneesi Tampereen? Koe Kaupunkisi – THIS is Tampere –tapahtuma on toinen tämän kevään Projektilla bisnestä –kurssin projekteista. Projektilla bisnestä –kurssi on yrittäjyyteen kannustavan Y-kampuksen vapaavalintainen kurssi, jolle voi ilmoittautua kuka tahansa yrittäjyydestä kiinnostunut opiskelija, mistä tahansa koulutusohjelmasta. Meitä TTVO:laisia on tämän kevään kurssilla mukana neljä. (jostain syystä kaikki ELOTV opiskelijoita, vieläpä samalta vuosikurssilta.) Koe Kaupunkisi –tapahtuman ydintiimissä olen ainoa TTVO:lainen, mutta onneksi tiimimme sai vahvistusjoukkoja osaavista TTVO:laisista mm. Tapahtuman katalogin taittoon ja valokuvaukseen.
 
Koe Kaupunkisi –tapahtuma lähti liikkeelle tiimimme halusta toteuttaa projekti jolla voisi tukea pienyrittäjiä ja näyttää mitä kaikkea tehtävää, nähtävää ja koettavaa Tampereella on, mistä moni ei välttämättä edes tiedä. (Mistä emme itsekään tienneet.)

Tapahtumapäivinä pe 22.3 – la 23.3.2013 voi päästä mm. kokeilemaan uutta harrastusta tai käydä syömässä kolmen ruokalajin illallinen naurettavan pieneen hintaan, unohtamatta perjantai-illan isoja Official Mid Party –bileitä. Kokemuksia löytyy ympäri kaupunkia!
 
Tapahtumalippuja on myynnissä tapahtuman nettisivuilla ja Tamkon toimistolla. Saapa niitä tulla minultakin ostamaan 2.krs. kahviosta keskiviikkona 13.3. klo 11-13 välisenä aikana!

Tapahtuman nettisivuilta kannattaa käydä vilkaisemassa, mitä kaikkea tapahtumalipulla saa: www.koekaupunkisi.fi
 

Teksti: Jenny Kupiainen.

0 comments: