keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Filkkaristudiota kuvataan jälleen!


Filkkaristudion valloittavat juontajat Juho Aittanen ja Vappu Raappana.

Tampereen ammattikorkeakoulun oppilaat ovat yhteistyössä Tampereen ammattiopiston audiovisuaalisen viestinnän opiskelijoiden kanssa tekemässä  jokavuotista Tampere Film Festival-"Filkkari-tv":tä. Ohjelma kuvataan huomenna torstaina Finlaysonilla, Siperian aukiolla, kuvauksia ja lähetystä voi tulla seuraamaan myös paikan päälle. 
Ohjelmaamme tulevat vieraiksi muun muassa Jenni Toivoniemi, jonka lyhytelokuva Treffit voitti Sundancen festivaalin kansainvälisessä sarjassa, sekä Darren Walsh, kuuluisa animaattori, joka ennen mainosuraansa työskenteli Aardman Animations -nimisen tuotantoyhtiön leivissä. Saman katon alla valmistuivat maailmankuulun parivaljakon, Wallacen ja Gromitin seikkailut.

Lisäksi luvassa on opiskelijoidemme tekemiä loistavia töitä ja sketsejä, joista saa ohjeet esimerkiksi oman Suomi-filmin tekemiseen. Elokuvia päin emme siis mene ryppyotsalla, vaan enemmänkin taktisesti takapuoli edellä. Lopputulos tulee olemaan varmasti rento ja viihdyttävä, etenkin kun katsojat sekä vieraat saavat nauttia sanavalmiiden juontajiemme, Juho Aittasen ja Vappu Raappana, seurasta. Jos ei ehdi paikalle niin ohjelma tullaan näkemään myös Wave100:sella!


Ensimmäisen lähetyksen kuvaukset Siperiassa torstaina 7.3. klo 15.00 ja toisen 16.15. 

Teksti: Emilia Korpela 

0 comments: