torstai 22. marraskuuta 2012

TAMK Taide, musiikki ja media tuottaa mainoksia

Keskustorilla koettiin kuolleiden maihinnousu.
Kuvassa Anu Asmala, Saara Jääskeläinen, Jussi Rytkönen, Heli Härkönen,
Erika Laine, Suvi Hokkanen, Veera Rouvinen, Reetta Niemi ja Veera Niemi

Mikä siinä on, kun jo kolmatta kertaa tänä syksynä Tampereen keskustan valtaavat elävät kuolleet? No, TAMKin elokuvan ja television opiskelijathan ne siellä ekstroineen! Asiakasprojektikurssia suorittavat opiskelijat jalkautuivat Tampereen katukuvaan.


Tuona syksyisenä iltana zombien matka keskittyi Keskustorin liepeille. Thriller ei soinut tällä kertaa taustalla, mutta kalseasta ilmasta huolimatta kuvausryhmän tunnelma oli mitä mainioin.


Tampereen kaupunkiseudun elinkeino- ja kehitysyhtiö Tredea Oy:lle toteutetaan syksyn aikana viisi erilaista mainosvideota. Lyhytelokuvinakin toimivissa pätkissä ollaan tekemisissä niin avaruudesta tulleiden kummajaisten, kuin suorasanaisten tamperelaisten kanssa.

Ja mitenkäs ne zombit sitten tähän kaikkeen liittyvät. Nehän ovat osa allekirjoittaneiden suunnittelemaa tuotantoa, jossa rakastutaan Tampereeseen.

Meidän ryhmämme How I Met My Love -tuotannon kuvaukset ovat ohi, ja materiaali makaa nyt leikkauspöydällä. Viiden kuvauspäivän aikana kierrettiin lähemmäs parikymmentä lokaatiota, ja avustajiakin oli reilun tusinan verran. Vuodenajasta huolimatta, saimme mielestämme Tampereen parhaat puolet hienosti purkkiin.

How I Met My Love ja muut tuotannot näkevät päivänvalon joulukuun puolen välin tienoilla Tampere - All Bright! -kanavalla.

Teksti: Suvi Hokkanen ja Kaisu Jansson / How I Met My Love -ryhmä

0 comments: