tiistai 13. marraskuuta 2012

Opiskelijoiden elokuvia HLEF:ssä

Näyttelijä Ismo Kallio on Outi Hartikaisen ohjaaman
Sydänjuuria -elokuvan päähenkilö Arno.

Kaksi TAMKin elokuvaopiskelijoiden työtä nähdään tänään alkavien Helsingin lyhytelokuvafestivaalien kilpailusarjoissa. Sakari Suurosen Tunneli on mukana opiskelijadokumenttien sarjassa, Outi Hartikaisen Sydänjuuria opiskelijafiktioissa. Kumpikin työ on ohjaajansa opinnäytetyö.

Sakari Suurosen Tunneli on dokumentti, jossa "vakavan sairauden kohdatessa ihminen näkee elämänsä uudessa valossa. Toipumisprosessin käynnistyttyä entinen elämä ja arvot eivät enää tunnu omilta."
Tunneli HLEF:n ohjelmistossa lauantaina 17.11. klo 11 elokuvateatteri Andorrassa.


Outi Hartikaisen ohjaama Sydänjuuria kertoo eläkkeellä olevasta biotutkijasta Arnosta, joka yrittää löytää vaihtoehtoisen keinon parantaakseen vakavasti sairaan vaimonsa Helmin. Elokuvan käsikirjoitus on Hannu Koivurannan ja se on TAMKin ja Karisma Filmsin yhteistuotantoa.
Sydänjuuria HLEF:n ohjelmistossa keskiviikkona 14.11. klo 13 Andorrassa.

Helsingin Lyhytelokuvafestivaalilla on mahdollista nähdä myös jo vuosia sitten valmistuneiden TTVOlaisten elokuvia. Kuvataiteen koulutusohjelman entinen opiskelija Sami Sämpäkkilä on saanut oman erikoissarjansa, kokeellisten elokuvien kilpailussa nähdään Timo Wrightin Event ja Arttu Haglundin Odotushuone.

Helsingin lyhytelokuvafestivaali


0 comments: