perjantai 21. syyskuuta 2012

Ikuisessa Galleriassa Jenni Karhapää ja Anna Pekkala: Urbaani heimo


Jenni Karhapää ja Anna Pekkala - Urbaani heimo
Ikuinen Galleria, Finlaysoninkuja 3

25.9.-12.10.2012
ma-pe 12-16


Urbaani heimo -teos on syntynyt Tampereen ammattikorkeakoulun Kuvataiteen koulutusohjelman 2. vuosikurssin oppilaiden Jenni Karhapään ja Anna Pekkalan yhteistyönä.


Jenni Karhapää on aiemmin keskittynyt kuvallisessa ilmaisussaan lähinnä öljyväri- sekä akryylimaalaukseen, mutta Urbaani heimo -teoksen kohdalla valokuva tuntui sopivammalta medialta.


Anna Pekkala on etsinyt välinettä ilmaista itseään, ja veisto sekä installaatio ovat alkaneet tuntua omilta keinoilta. Pekkala teki teoksen kuvissa käytetyt pahvipäät.


Valokuvasarja kuvaa ihmisen ahneutta ja sen seurauksena syntynyttä tarvetta vallata elintilaa muilta lajeilta.


Raha lyö tahdin himoitessamme, ahnehtiessamme ja riistäessämme. Lisääntykäämme ja täyttäkäämme maa sekä tyhjyyttään kumisevat elämämme muovilla ja materialla!


Liity Facebookissa http://www.facebook.com/events/105104732977692/

-----------------------
Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3. toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

Ikuinen Galleria

0 comments: