perjantai 24. elokuuta 2012

Welcome Exchange Students! 28 vaihto-opiskelijaa - tervetuloa!

13 vaihto-opiskelijaa ehti yhteiskuvaan koulumme sisäänkäynnille,
osa osallistui samaan aikaan Design Management - kurssille ja
osa oli hoitamassa käytännön asioita kaupungilla.
 

Lukuvuosi TAMKin Taide, musiikki ja media -koulussa on pyörähtänyt käyntiin täydellä teholla: useimmat kurssit ovat alkaneet ja keskiviikkona Finlaysonille saapuivat myös uudet vaihto-opiskelijat. Ennätysmäärä vaihto-opiskelijoita kansainvälistää koulumme tunnelmaa entisestään, yhteensä 28 opiskelijaa 15 maasta viettää syyslukukautensa täällä. Vaihtokartalta löytyvät seuraavat maat: Belgia, Englanti, Espanja, Hollanti, Japani, Kanada, Latvia, Liettua, Meksiko, Portugali, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Tsekki ja USA.

Vaihto-opiskelijat eli "vaihtarit" saivat maanantaina ja tiistaina tehokkaan orientaatiopaketin Kuntokadun kampuksella, keskiviikkona oli vuorossa tutustuminen Median, Elokuvan ja television ja Kuvataiteen koulutusohjelmien kurssitarjontaan ja opettajiin. Torstaiaamuna tehtiin kierros koulun tiloissa ja saatiin Petriltä, Mikalta ja Mikolta ohjeita AV-kioskin käyttöön, iltapäivällä oli vuorossa Learning Agreement -papereiden täydennystä.

Kouluasioiden lisäksi vaihto-opiskelijoita yllytettiin tutustumaan lukuisiin tapahtumiin ja konsertteihin, koko Tampereen vilkkaaseen kulttuurielämään, bileistä puhumattakaan. Opiskelijajärjestömme Tarinan Jonna muistutti myös syyskuussa järjestettävistä Naamat (Faces) -bileistä!

0 comments: