torstai 7. kesäkuuta 2012

Juhannuslaituri - Juhannus keskellä kaupunkia!

Juhannusaattona 22.6.2012 Tampereen rautatieaseman valtaa Juhannuslaituri. Tapahtuma alkaa klo 18.00 tarjoaa viihdykettä koko perheelle, pienimmästä suurimpaan. Juhannuslaituri on ilmainen tapahtuma ja avoin kaikille. Tapahtuma on ainutlaatuinen tapahtuma sisältönsä ja tapahtumapaikkansa vuoksi – samanlaista kaupunkijuhannusta ei ole aikaisemmin Tampereella nähty!

Tapahtuman ohjelmaan kuuluu juhannustanssit, joissa ihmisiä tanssittaa tamperelainen yhtye Heartbreakers, Ofelia Marketin muotinäytös, sirkusesiintyjiä, mölkynheittoa, tilataidetta, Tatuoidut tamperelaiset – valokuvanäyttely ja burleskiesityksiä pitkin iltaa. Lapsille on luvassa Keppihevostalli, jossa jokainen voi tehdä ikioman keppihevosensa. Lounge- alueella voi hengähtää, istua sohvilla ja nauttia eväitä.

Tampereen Juhannuslaituri on osa Ylen Juhannusjuna-ohjelmaa. Juhannusjuna on 13-tuntinen suora lähetys juhannusaattona Helsingistä Rovaniemelle. Juna pysähtyy matkan varrella 11 kertaa, ja jokaisella väliasemalla näkyy suomalaisen juhannuksenvieton värikäs kirjo. Juhannusjuna saapuu Tampereen rautatieaseman kolmosraiteelle klo 21:38 ja kuvaa Tampereen Juhannuslaituria klo 22:11 asti. Ohjelmaa lähetetään suorana Yle Teemalla, Radio Suomessa ja netissä. Tampereen ohjelmaosuus näkyy myös suorana Arte-kanavan kautta Saksassa ja Ranskassa.

Tampereen Juhannuslaituria juontaa Sillä Silmällä -ohjelmasta tuttu Gekko Paavilainen. Juhannuslaiturin järjestää joukko TAMKin opiskelijoita. Tapahtumaa tukee Tampereen kaupunki.

Lisätietoa tapahtumasta: 
www.juhannuslaituri.com 
www.facebook.com/tampereenjuhannuslaituri


0 comments: