tiistai 15. joulukuuta 2009

Ikuinen Galleria: Ikuinen joulu -taidemyyjäisetIkuinen joulu 17.-20.12.
Ikuinen Galleria
Finlaysoninkuja 3
33210 TAMPERE
Avoinna to - su 12-18

Tervetuloa avajaisiin keskiviikkona 16.12. klo 16.

Ikuinen galleria järjestää tänäkin vuonna perinteiset joulunäyttelymyyjäiset. Esillä
näyttelyssä on opiskelijoiden teoksia, mm. valokuvia, maalauksia ja grafiikkaa, omakustanteita, kortteja ja pikkuesineitä.

Kuvataideopiskelijat ripustavat galleriaan monipuolisen ja laadukkaan valikoiman teoksia. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn, tekemään huikeita taidehankintoja tai vaikka löytöjä pukinkonttiin.

Hysteria Publishing tulee julkisuuteen

Hysteria Publishing on uusi TTVO:n tiloissa syntynyt underground-kustantamo, jonka debyyttituote lanseerataan Ikuisen Gallerian joulumyyjäisissä tällä viikolla.

Hysteria Publishingin ydinajatuksena on tuottaa ja kustantaa vallattomia ja nyrjähtäneitä näkökulmia. Ensimmäinen tuotteemme on uniikki, käsintehty rakkauskirje, jonka voit tilata joko omaksi piristykseksesi tai mielitietyllesi. Haluatko kirjeesi kiihkeänä, karkeana vai psykoottisena, vai villiinnytkö kenties salakielisen viestin ratkaisemisesta? Tutustu lukuisiin vaihtoehtoihimme! Tilaa, odota ja ihastu!
Rakkauskirjeen tilauslomakkeen voit täyttää Ikuisen Gallerian joulumyyjäisissä.

Ryhdy Hysteria Publishingin faniksi Facebookissa

Ikuinen Galleria (Facebookissa)
Ikuisen Gallerian aikaisemmat näyttelyt (TTVO blogi)

Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3. toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun kuvataiteen ja viestintäalan koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

0 comments: