keskiviikko 13. elokuuta 2008

Tuntematon tiede -projektin päätöskahvit perjantaina


Tuntematon tiede -projekti kutsuu ja tiedottaa:

"Tampereella Tuomiokirkonkadun kävelyosuudella sijaitseva Martta Tuomaalan yhteisötaideprojekti ”Tuntematon tiede” on kestänyt pian kolme kuukautta. Projektin päättäjäisiä vietetään perjantaina 15.8. klo 12-16. Silloin on viimeinen mahdollisuus saada viestinsä liisteröiväksi osaksi teosta. Tuntematon tiede –yhteisötaideprojekti on Tampereen kaupungin kuvataiteen asiantuntijaryhmän järjestämän kuudennen kesäteoskilpailun satoa. Kesän aikana graniittijalustalle pystytetty ilmoitustaulu on täyttynyt ihmisten kirjoittamista viesteistä. Teokseen on voinut osallistua kuka tahansa ohikulkija kirjoittamalla lapulle itselleen tärkeästä asiasta ja pudottamalla lapun katoksen yhteydessä olevaan lukittuun laatikkoon. Anonyymit viestit Martta Tuomaala on liisteröinyt taululle yhdistäen samaan asiaan liittyvät kirjoitukset lähekkäin. Projektillaan Tuomaala on halunnut korostaa sananvapauden tärkeyttä. Martta Tuomaala on päivystänyt Tuomiokirkonkadulla kolmen kuukauden ajan viitenä päivänä viikossa 4 tuntia vaihtelevina kellonaikoina ja samalla hän on myös dokumentoinut tapahtumia. Dokumentoinnin tulokset ovat nähtävissä projektin vasta avautuneilla nettisivuilla osoitteessa www.marttatuomaala.com"

Viimeisenä päivystyspäivänään klo 15-16 Martta Tuomaala järjestää kahvitarjoilun kera teoksen lopettajaiset, jonne kaikki ovat tervetulleita.

Martta Tuomaala opiskelee TAMKin kuvataiteen koulutusohjelmassa.

Kuvaaja: Milena Tähkäaho. Kuva avajaisista 16.5.

Tuntematon tiede verkossa

Vinkki: Saat näkyville aiemmat jutut projektista klikkaamalla tuosta alapuolen tunnisteista sanaa "yhteisötaide", tai kirjoittamalla tuonne vasemman ylänurkan Search laatikkoon Martta Tuomaala, ja klikkaamalla Search Blog.

0 comments: