maanantai 25. elokuuta 2008

IMPit tulivat taas, TTVOlaisetkin lähtevät maailmalle


Interactive Media Programme, IMP, on kansainvälisille vaihto-opiskelijoille suunnattu puolen vuoden englanninkielinen ohjelma. Ensimmäinen IMP järjestettiin vuonna 2000. Ohjelmasta on tullut hyvin tunnettu ja suosittu, kaikki hakijat eivät mahdu mukaan.

IMPpiläisiä on tänä vuonna 18, ja he tulevat Belgiasta, Englannista, Espanjasta, Itävallasta, Norjasta, Portugalista, Saksasta ja Unkarista. Lisäksi TTVO:lla opiskelee syksyn MA in Screenwriting maisteriohjelman opiskelijoita.

Kuvataiteen ja viestinnän opiskelijoita on syksyn aikana vaihdossa Espanjassa, Hollannissa, Irlannissa, Itävallassa, Kanadassa, Malesiassa, Meksikossa, Portugalissa, Saksassa, Skotlannissa ja Tsekissä.

Ensi syksynä kansainvälisyys lisääntyy, kun TTVO:lla alkaa ensimmäinen kansainvälinen nelivuotinen nuorisoasteen tutkinto, Degree Programme in Media, joka johtaa Bachelor of Culture and Arts -tutkintoon. Hakuaika alkaa tammikuussa, ja koulutusohjelmaan voivat hakea myös suomalaiset vieraskielisen koulutuksen yhteishaussa.

Kuva: IMPpiläiset pääsisäänkäynnin edessä

0 comments: