tiistai 29. toukokuuta 2018

Elokuvan kesäkurssi nuorille 4.–7.6. 2018

TAMKin Mediapoliksen kampuksella järjestetään nuorille elokuvan tekemisen kesäkurssi kesäkuun alussa. Työpajaan toivotetaan tervetulleiksi 12–15-vuotiaita nuoria. Osallistujilta ei edellytetä aiempaa kokemusta tai osaamista elokuvanteosta.

Työpajassa käydään läpi perusteita elokuvatuotannon eri vaiheista, opitaan mediakriittisyyttä ja tehdään pienryhmissä lyhytelokuvia. Kurssilla pääsee kurkistamaan myös TV-ohjelmatuotantojen kulisseihin Mediapoliksessa. Ohjaajina työpajassa toimivat elokuva- ja tv-alan opiskelijat ja heidän opettajansa. Jokainen työpajaan osallistuva saa osallistumistodistuksen.

Kesäkurssi järjestetään 4.–7.6. 2018 eli maanantaista torstaihin, päivittäin klo 9-15 Mediapoliksessa. Osoite on Tohlopinranta 31, Tampere. Kesäkurssin hinta on 100€. Osallistujille on tarjolla lounas Mediapoliksen ravintolassa hintaan 7.90€. Halutessaan mukaan voi ottaa myös omat eväät.

Muutama paikka on vielä vapaana nopeille ilmoittautujille! Ilmoittautumiset ja lisätiedot mailitse: janne.heinonen@tamk.fi 

0 comments: