maanantai 28. tammikuuta 2013

Kolmannen vuoden kehitysprojektien päätös!"Stop the Nonsense"- pätkien kiroileva mies on ehdolla Vuoden tamperelaiseksi!

Kolmas vuosi Tampereen ammattikorkeakoulun elokuvan ja television koulutusohjelman opiskelijoille alkoi asiakasprojektilla, joka on yleensä mainos tai jonkinlaista promootiomateriaalia TAMK:n ulkopuoliselle yritykselle. Tänä vuonna mainokset tehtiin yhteistyössä TREDEAn eli Tampereen kaupunkiseudun elinkeino-ja kehitysyhtiön kanssa. Mainokset ovat kaikki Tamperetta edustavia hyvän mielen mainoksia, joihin käytettiin lukuisia työtunteja.


Kolmannen vuosikurssin opiskelijat jakautuivat viiteen eri ryhmään, joista neljä keskittyi työskentelemään Tredean kanssa. Yhteistyön tuloksena syntyi yhteensä seitsemän erillistä mainosvideota: “Stop the nonsense,”(3 mainosta) “Fisherman,”  “Galactic Skills,” “How I met my love” ja “Grief.”
Tredea-yhteistyön lisäksi yksi ryhmä työskenteli yhteistyössä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kanssa, jonka tuloksena syntyi lyhytelokuva saattohoidosta. “Aamua viisaampi.”

EloTV:n kolmannen vuosikurssin opiskelijoiden syksy huipentui mainosten julkistamistilaisuuteen.
11.12. järjestettyyn julkistamistilaisuuteen oli kutsuttu vieraita niin Tredean kuin TAMK:n puolesta. Kahvio täyttyi aamutuimaan odottavista katsojista.
Jokainen ryhmä esitteli oman videonsa, ja Aamulehtikin oli paikalla todistamassa tapahtumaa. Mainokset saivat hyvän vastaanoton ja opiskelijat huojentuivat nähdessään vihdoin, yli puoli vuotta kestäneen jakson päätöksen häämöttävän edessään.

Iltapäivällä videot näytettiin uudelleen pääosin koulun väelle ja mainoksissa esiintyville näyttelijöille ja avustajille. Tuolloin nähtiin myös saattohoidosta kertova lyhytelokuva.

Kolmoset kiittää ja kumartaa!
Toivomme, että tästä poikii vielä lisää yhteistyötä erinäisten tahojen kanssa. Huhujen mukaan mainostoimistojen ja opiskelijoiden välillä on ollutkin jo keskustelua…

Teksti ja kuvat: Julia Elomäki.

Katso videoita YouTubesta!

0 comments: