tiistai 2. kesäkuuta 2009

Pirkanmaan äänimaisemaehdotuksesi 30.6. asti mennessä!


Vielä ehdit ehdottaa pirkanmaalaista äänimaisemaa tallennettavaksi! Voit jo nyt käydä kuuntelemassa vaikkapa sastamalaista trimmerinlaulantaa, Seitsemisen haarapääskyjen kirskuntaa tai Laukontorin kalamarkkinoiden humua projektin blogissa. .

Pirkanmaan äänimaisemat on äänimaisemien tallennus-, suojelu- ja tutkimushanke, jossa kartoitetaan kuvauksia ja huomioita alueen äänimaisemista. Toivomme ehdotuksia tallentamisen arvoisista ääniympäristöistä tai kuuntelureiteistä tässä vaiheessa erityisesti Tampereen ulkopuolelta (toki myös Tampereen alueelta!).

Ehdotuksen voit tehdä blogin kautta tai sähköpostitse pirkanmaanaanimaisemat@gmail.com. Vaihtoehtoisesti voit tallentaa kohteen itse ja lähettää järjestäjille. Ehdotuksia otetaan vastaan kesäkuun loppuun saakka.

Lue lisää blogista!

Teksti: Outi Kautonen

Pirkanmaan äänimaisemat on äänimaisemien tallennus-, suojelu- ja tutkimushanke. Hankkeen taustalla on toive herätellä ihmisiä kuuntelemaan ympäristöään ja kiinnostumaan ympäristönsä äänistä. Sen järjestää Suomen Akustisen Ekologian Seura ry yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän yksikön sekä Tampereen yliopiston musiikintutkimuksen laitoksen kanssa Pirkanmaan kulttuurirahaston avustuksella.

Pirkanmaan äänimaisemat on jatkoa vuosina 2004-2006 toteutetulle Sata suomalaista äänimaisemaa –hankkeelle.

Pirkanmaan äänimaisemat blogi
Sata suomalaista äänimaisemaa
Tampereen äänimaisemakartta
Lue kaikki jutut aiheesta

Kuva: Trimmeri on yksi äänimaisemaehdokas. Käy kurkkaamassa lisää äänimaisemablogissa


0 comments: