keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Co-Studio kehittää mediaopiskelijoiden työllistymistä

TAMK on saamassa Pirkanmaan liitolta rahoituksen hankkeelle, jolla kehitetään media-alalta valmistuneiden ja alaa opiskelevien työllistymistä. Co-Studio-hankkeessa luodaan alan yrittäjyyttä tukevia verkostoja ja kehitetään toimintamalleja siihen, miten freelancer- ja projektityön tarpeisiin löydetään tekijöitä entistä tehokkaammin. Työtä vailla olevien ja työn tarjoajien kohtaamiseksi luodaan myös digitaalisia yhteydenpidon kanavia.

Hanke kohdistuu TAMKin media- ja taidealojen sekä Tampereen seudun ammattiopiston av-alan valmistuneisiin ja opintojen loppuvaiheen opiskelijoihin. Tärkeimpinä yhteistyökumppaneina ovat TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut. Hankkeessa kootaan tietoa oppilaitosten alumnien työtilanteesta ja osaamisprofiileista sekä kehitetään eri toimijoiden yhteistoimintaa uudenlaisten työllistymistapojen löytymiseksi.

Lisätietoja: http://www.pirkanmaa.fi/blog/2017/09/18/pirkanmaalla-etsitaan-uusia-malleja-kulttuuri-ja-media-alan-opiskelijoiden-tyollistymiseen/

0 comments: