tiistai 18. maaliskuuta 2014

TAMK:n Media and Arts -koulutuksen ennakkovalinnan tulokset on postitettu!

TAMK:n Media and Arts -koulutuksen ennakkovalinnan tulokset on postitettu viime perjantaina 14.3.2014 kaikille hakijoille.

Media and Arts -koulutukseen oli 447 ensisijaista hakijaa (9,3 hakijaa/aloituspaikka) ja Median koulutuksen aloituspaikkamäärä nousi tänä vuonna 30 aloituspaikasta 48:aan. Samalla aloittavan koulutuksen nimeksi tuli Degree Programme in Media and Arts ja koulutus laajentui Fine Art -opintopolulla.

Hakijoiden ennakkotehtävät jakautuivat käytännössä tasan kolmen opintopolun (Interactive Media, Music Production ja Fine Art) kesken. Ennakkotehtävien perusteella pääsimme valitsemaan varsinaisiin valintakokeisiin erittäin lahjakkaan koti- ja ulkomaisten hakijoiden joukon. Valintakokeiden (23.-24.4.2014) tarkat ajankohdat eri poluille on tiedotettu valintakoekutsussa.

Kiitokset kaikille hakijoille ja onnea hakuprosessin jatkoon valintakoekutsun saaneille! Mikäli valintakoekutsua ei tänä vuonna tullut, kannattaa keskittyä lisäkokemuksen ja oman osaamisen lisäämisen ensi vuoden hakua varten.


Parhain terveisin
Timo Kivikangas
& muut Media and Arts -koulutuksen opettajat 

0 comments: