perjantai 21. helmikuuta 2014

On taas aika TAMKin Legendaaristen Filkkaribileiden!TAMKin Legendaariset Filkkaribileet järjestetään tänä vuonna torstaina 6. maaliskuuta. Nyt bilepaikkana toimii Tampereen Yo-talo, Kauppakatu 10.


Bileiden hauskuudesta huolehtii Stand up - koomikko Toni Jyvälä, jonka jälkeen aina valomerkkiin asti viihdyttää DJ Riku (Big Pop).

Alkuillasta bileissä nähdään myös huikean Multicast Dynamics –taiteilijanimeä käyttävän Samuel van Dijkin videojockey-teos Aquatic System*, jonka visualisoinnista vastaa Emilia Kwiatkowska.
 
 

*Aquatic System on audiovisuaalinen liveperformanssi, joka paljastaa kuvionsa, muotonsa ja liikkeensä hitaasti ja suunnitelmallisesti erilaisissa ympäristöissä ja ilmanaloissa. Luonnon taajuudet voi tunnistaa näkö- ja kuulohavainnoin. Näitä virtauksia ja järjestelmiä käsittelemällä musiikin ja kuvan muodossa, syntyy monitahoinen Aquatic System, joka on ainutkertainen elokuvallinen aistikokemus - keskittyen tunnelmaan, yksityiskohtiin ja tarinankerrontaan. 


Ovet aukeavat jo klo 20.00 joten bileisiin voi saapua huoletta vaikkapa suoraan Filkkareiden Kino TAMK - näytöksestä! Showtime klo 21.
 

Ennakkolippuja voi ostaa TAMKin Finlaysoninkadun kampukselta (Finlaysoninkatu 7, kahvio 2 krs.) 4.3 - 6.3 klo 12-13.


Kaikki sankoin joukoin mukaan Filkkaribileisiin!

0 comments: