sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Näyttely Ikuisessa Galleriassa: Minä olen täällä! / I am Here!

Minä olen täällä! / I am Here!
Finlaysoninkuja 3, 33210 Tampere
Finlaysoninkatu 7, 33210 Tampere


Tampereen ammattikorkeakoulun mahdolliseen kuvataiteen koulutusohjelman lakkauttamiseen liittyvät asiat vellovat ilmassa jatkuvasti. Mutta, me olemme silti vielä täällä ja Minä olen täällä! / I am Here! - näyttelyn tarkoituksena on muistuttaa ihmisiä siitä. Näyttelyn ajankohta on 28.10-8.11.2013.

Näyttelytiloina toimivat kampuksen omassa rakennuksessa oleva Ikuinen Galleria, sekä niin kutsuttu Pesurumpu, joka toimii koulun eteishallina. Esillä on laaja kattaus opiskelijoiden teoksia, jotka on toteutettu hyvin erilaisin tekniikoin. Luvassa mm. videoita, veistoksia, maalauksia, ääniteoksia ja installaatioita.

Näyttely rakentuu aluksi valikoiduista töistä, mutta ensimmäisen päivän jälkeen opiskelijoilla on mahdollisuus muuttaa kokoonpanoa tuomalla tilaan uusia teoksiaan. Kollektiivisesti toteutetusta näyttelystä muodostuu siis joka päivä uudenlainen kollaasi, jonka yhtenä tarkoituksena on esitellä opinahjomme osaamista sekä tietysti lisätä ympäristömme värikkyyttä.

Näyttelyn ensimmäisellä viikolla pääpaino on maalauksilla ja piirustuksilla. Seuraava viikko pyhitetään pääosin liikkuvalle kuvalle, valokuville ja installaatioille.Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Gallerian toiminta on opiskelijalähtöistä ja sen tärkein tehtävä on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän opiskelijoiden näyttelytoiminta. Lisäksi tila luovutetaan mieluusti myös muiden kokeilunhaluisten tekijöiden käyttöön.

Ikuinen Gallery is a contemporary art project space located in the old factory complex Finlayson in central Tampere.
The gallery is run by a board of fine art students in Tampere UAS School of Art and Media as part of their study program. Ikuinen Gallery’s main focus is in presenting interesting and high quality student work as well as work of other adventurous artists.


Ikuinen Galleria
ma-pe 12.00-16.00
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere
ikuinengalleria@tamk.fi
ikuinengalleria.tumblr.com

0 comments: