perjantai 27. syyskuuta 2013

MindTrek OFF - digitaalista kulttuuria kaikelle kansalle!

Mindtrek OFF on osa MindTrek 2013 festivaalia ja sen tapahtumiin on vapaa pääsy myös ilman MindTrek konferenssin passia. Olemme joukko Tampereen ammattikorkeakoulun kansainvälisen median koulutusohjelman opiskelijoita, vastaamme MindTrek OFF -tapahtuman tuotannosta ja kutsumme MindTrek OFFiin on tässä:

Lokakuun 1-2 Siperia-aukio ja Finlaysonin alue täyttyy digitaalisista yllätyksistä. Luvassa on taide- ja kulttuurinäyttelyitä, jännittävää interaktiivisuutta,  virtuaalitodellisuuteen sijoittuva peli, Nokian puhelinuutuudet käsin kosketeltavina ja paljon muuta mielenkiintoista.
Odotettavissa yllättäviä pop up –esityksiä ja mahdollisuuksia voittaa siistejä palkintoja. Kiinnostuitko? Tykkää Facebook sivustamme ja pysy ajan tasalla tuoreimmista uutisista ja yksityiskohdista. Nähdään MindTrekissa!

Alla tapahtumiamme, yksityiskohtaisemmat tiedot paikan pällä ja FB-sivultamme:
https://www.facebook.com/events/717201174973103/

Heartbeat on vuorovaikutteinen taideteos koko tapahtuman ajan Siperiassa. Koe festivaalin ytimessä pörräävien ajausten äänet - ja jos jaat tarinasi, ne ovat osa MindTrekin tulevaisuutta.Outsight
on upouusi lisätyn todellisuuden livepeli jonka voit kokea Finlaysonin Iskelmäbaarissa kumpanakin päivänä 10.00-14.00 ja 15.00-19.00. Tapahtuma Facebookissa:  https://www.facebook.com/events/473509579422928/

Photobooth (ensimmäinen kuva) on avoinna 2.10. klo 12-14 Finlaysonin Siperiassa. Ota ystäväsi mukaan ja sekoa! Valitse yksi hilpeistä naamioistamme ja teetä itsestäsi MindTrek-muisto mukaan ja jaettavaksi kavereille.


Nokia Pureview
Herättääkö Nokian uusi Pureview 1020 uteliaisuutesi? Viisi lifestyle bloggaajaa on käyttänyt puhelinta ja kuvannut kameralla jo kuuden viikon ajan, ja osaavat vastata kysymyksiisi. Seuraa blogia: http://live1020.tumblr.com/Pop-up musiikkia
- koko festivaalin ajan Siperiassa. Odota odottamatonta ja valmistaudu improvisoituihin sointuihin!Taidenäyttely:
Taide on olennainen osa elämäämme ja digitaalinen kulttuuri eloisampi kuin koskaan! Tytti Mäkelän, Niina Kiiverin, Iisa Lepistön, Niko Skorpion ja Yulia Pakin taidenäyttely Siperiassa koko tapahtuman ajan.Meet.Chat.Pose.Twit.Win!
Valokuvakilpailu: kokoa neljä henkilöä joilla on erivärinen passi, ottakaa luova valokuva ja lataa se Twitteriin erityisellä tunnisteella. Voit voittaa uuden Nokia Lumia 1020 puhelimen!


***
MindTrek konferenssi 1-3.10.
Tänä vuonna ohjelmaan kuuluu mahtavia luennoitsijoita kuten Steve Wozniak, Alan McKay ja Niilo Alfthan, lisäksi luvassa on paljon tapahtumia kuten Teknologiayrittäjyyspäivät , Akateeminen MindTrek ja MindTrek OFF!

0 comments: