perjantai 20. tammikuuta 2012

Avoimet ovet kävivät tiuhaan tahtiin Kuntokadulla


Tuutorit Jonna Rautala, Laura Lehtinen, Salla Lehtikangas ja Minna Eloranta.


TAMKin pääkampuksella Kuntokadulla järjestettiin keskiviikkona 18.1.2012 Avoimet Ovet, jossa jokainen koulutusohjelma esittäytyi mahdollisille uusille opiskelijoille. Myös Finlaysonin toimipiste oli mukana kattavalla kokoonpanolla.

Elokuvan ja television koulutusohjelmasta oli kertomassa toisen vuoden opiskelija Jonna Rautala, joka toimii myös Finlaysonin oman ainejärjestön TARINAn puheenjohtajana. Kuvataidetta oli esittelemässä tuutori Laura Lehtinen ja englanninkielistä Median koulutusohjelmaa ensimmäisen vuoden opiskelija Minna Eloranta. Mukana olivat myös Finlaysonin oma opinto-ohjaaja Kirsi-Marja Uimonen sekä viime vuoden tuutorivastaava Salla Lehtikangas.

Finlaysonin ständillä näytettiin koulussamme valmistuneita elokuvia ja pidettiin pystyssä yhteisöllistä taideteosta, johon ohikulkijat saivat piirtämällä osallistua. Myös Virtojen toimipisteeltä oli Viestinnän opiskelijoita paikalla esittelemässä omia teoksiaan. Presentaatioon oli panostettu muillakin ständeillä: muun muassa tietojenkäsittelyn koulutusohjelman ständillä sai nähdä kurssilla valmistetun robotin, ja laboratorioala antoi testata ständillään, onko koruissasi nikkeliä.
Viestinnän opiskelijat Virroilta neuvoivat mahdollisia uusia opiskelijoita.

TAMKin Avoimet Ovet järjestetään vielä pari kertaa kevään aikana ja ne ovat helppo tapa tulla tutustumaan kiinnostavaan koulutusalaan ja kysymään kokemuksia alan opiskelijoilta. Seuraavien Avoimien Ovien päivämäärä tullaan ilmoittamaan TAMKin nettisivuilla: http://www.tamk.fi/ 

Hakuajat Finlaysonin koulutusaloille ovat:

Elokuvan ja television sekä kuvataiteen koulutusohjelmat (kevään yhteishaku) 5.3. - 3.4.2012

Tervetuloa hakemaan ja opiskelemaan!

Teksti ja kuvat: Salla Lehtikangas

0 comments: