TAMK Mediapolis (TTVO) /blogi 2014-2019

Tampereen ammattikorkeakoulun Mediapoliksen yksikkö toimii osoitteessa Tohlopinranta 31, samalla kampuksella Yleisradion ja kymmenien muiden media-alan yritysten kanssa. (http://mediapolis.fi/)

Lyhenne TTVO syntyi Tampereen taiteen ja viestinnän oppilaitoksen aloittaessa vuonna 1991. TAMKin osastoksi TTVO tuli 1996. Toiminta siirrettiin Finlaysonilta Mediapolikseen syksyllä 2014. Koulutusten nimet ovat vuosien myötä muuttuneet, mutta TAMKin Mediapoliksen yksikössä opiskellaan yhä taidetta, mediaa, elokuvaa ja televisiotoimintaa. Suomeksi opiskellaan erityisesti audiovisuaalista tuotantoa (medianomi) ja englanniksi interaktiivista mediaa, musiikkituotantoa, kuvataidetta ja pelituotantoa (BA-tutkinto, Degree Programme in Media and Arts). Englanninkielisen koulutuksen blogi vuoteen 2019 saakka löytyy osoitteesta http://tamk-artmedia.blogspot.fi/.

Maisteritason opintoina Mediapoliksella järjestetään mediatuottamisen koulutusta (ylempi AMK-tutkinto) sekä käsikirjoituskoulutusta englanniksi (MA in Screenwriting). Ks. myös media-alan koulutuksen kuvaus TAMKin sivulta.

Kaikkien koulutustemme opinnäytteet löytyvät Theseus.fi-tietokannasta otsikko Degree Programme in Media tai elokuvan ja television, kuvataiteen tai viestinnän koulutusohjelma.

Kartta ja bussiyhteydet Mediapolikseen löytyvät täältä.