tiistai 25. maaliskuuta 2014

Taidenäyttely Ikuisessa Galleriassa: Timo Höyssä ja Ilai Elias Lehto - PIXELIVES

Timo Höyssä
Ilai Elias Lehto

PIXELIVES

1.4.-11.4.2014
Ikuinen Galleria
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere

Avajaiset ma 31.3. klo 16-18

Pikseleitä, lisäelämiä ja omakuvia.
Näyttelyn teokset ammentavat pelimaailman bittikarttagrafiikasta, ruudun äärellä vietetystä lapsuudesta ja kasvavan pelaajan identiteettiprobleemoista. Ne on toteutettu piirustuksina, muovihelmimosaiikkeina, painatuksina ja peli-installaationa.

Timo Höyssä on piirtäjä, jonka omakuvasarja tutkii pelaajan identiteettiä – missä määrin pelien sisäinen maailmankuva kykenee yhtymään fyysisen elämän osa-alueisiin?
Ilai Elias Lehto on installaatioista kiinnostunut monimaterialisti, jonka rakentama pelimaailma sisältää pikselöityneitä aspekteja todellisuudesta ja fantasiasta, sekä altistaa pelaajansa miettimään pelimaailman ja elämän reunaehtoja ja absurditeetteja.

Molemmat taiteilijat ovat TAMKin kuvataiteen koulutusohjelman toisen vuosikurssin opiskelijoita.Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella osoitteessa Finlaysoninkuja 3. toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.


Ikuinen Galleria
ma-pe 12.00-16.00
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere
ikuinengalleria@tamk.fi

0 comments: