perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tahdotko osallistua ihmiskokeeseen?


“Ilmoitus: Haetaan kaikenikäisiä, fyysisesti ja henkisesti terveitä ihmisyksilöitä osallistumaan Hyperkuulo 7ix10 -laitteen toimintatestaukseen. Osallistujia pyydetään saapumaan alla mainittuun paikkaan ilmoitettuna ajankohtana. Osallistujille luvassa palkkio.* Huom! Vastuuvapautussopimus on allekirjoitettava saapuessa koepaikalle.**
* Todellista palkkiota ei ole luvassa.
** Allekirjoituksen jälkeen muistinne tyhjennetään.”

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijat Veera -Mari Rouvinen, Jori Kemppi ja Fanny Heinonen sekä yliopettaja Ari Koivumäki ovat suunnitelleet scifillä maustetun, humoristisen kuunnelmareitin “Hyperkuulo” Näsinpuiston alueelle, jonka ensi-ilta on lauantaina 13.4.2013 klo 13. Projekti on osa kansainvälistä Locative Audio 2013 ohjelmaa, joka toteutetaan 11 eri kaupungissa samaan aikaan ympäri maailman. Katso tapahtuman kotisivuilta tarkempia tietoja: http://locativeaudio.org/

Tampereella Locative Audio -tapahtuma kestää klo 13-18, mutta Hyperkuulo on kuunneltavissa koko kevään 2013 ajan. Lähtö kierrokselle tapahtuu Kuninkaankadun ja Finlaysoninkadun kulmasta. Osallistujat voivat itse valita lähtöajankohdan käynnistämällä noTours-ohjelman Android-puhelimestaan. Tule kokemaan jotain uuttaa ja luovaa!

Katso alta ohjeet ja lataa tarvittavat ohjelmat sekä Hyperkuulo-kansio puhelimeesi. Ohjelman voi ladata ainoastaan muistikortilla varustettuihin Android-matkapuhelimiin. Kuunnelman kuuntelemiseen tarvitset myös kuulokkeet.

OHJEET:

1. Lataa puhelimeesi Play-kaupasta Locative Audio noTours -sovellus ()
2. Lataa puhelimeesi Hyperkuulo-äänikävelypaketti
3. Lataa puhelimeesi Play-kaupasta AndroZip File Manager
4. Käynnistä AndroZip File Manager
5. Paina “Home”, valitse download-hakemisto, paina lataamaasi tiedostoa (Hyperkuulo.zip) ja valitse “Extract to...”
6. Paina “Home”, valitse notours-hakemisto ja paina “Extract Here”
7. Käynnistä noTours Escoitar.org -sovellus
8. Paina “Walk”. Mikäli näet seuraavaksi valikon, valitse “Hyperkuulo”. Tämän jälkeen olet valmis aloittamaan äänikävelyn!
9. Siirry aloituspaikkaan ja seuraa sinisiä ja vihreitä ympyröitä puhelimen näytöllä näkyvällä kartalla.

TERVETULOA!

0 comments: