torstai 25. huhtikuuta 2013

INTAC - 트라이얼로그/Trialogi/Trialogue
29 taideopiskelijaa ovat yhdistäneet voimansa kansainvälisessä taideyhteistyöprojektissa, Intacissa. Koko kouluvuoden kestänyt yhteistyö huipentuu kahteen näyttelyyn, joista ensimmäinen avautuu 26.4.Tampereella, Galleria Emilissä ja toinen 18.5. Etelä-Korean Soulissa.


Kolmimaalainen tiimi on tuottanut teoksia netissä. Ajatuksia ja materiaaleja on vaihdettu skypessä, blogeissa ja sosiaalisessa mediassa. Teokset ovat pääosin videota ja valokuvaa ja lähes kaikki teokset on nähtävissä myös netissä.

Aikaeroista ja kielimuureista huolimatta tekijät ovat työskennelleet tiiviissä yhteistyössä jopa vuorokauden ympäri samanaikaisesti, aikamatkailun kaltaisesti. Aikaerojen rajat ovat hämärimmillään yhteisissä videopuhelutapaamisissa, joissa osallistujat ovat läsnä samanaikaisesti aamulla, päivällä ja illalla, maasta riippuen.

Osa kanadalaisen OCADUn opiskelijoista saapuu Tampereelle pystyttämään Trialogia TAMKilaisten avuksi viikolla 17. Näyttely aukeaa kansainvälisen viikon perjantaina 26.4. klo 18.00.

Teksti ja kuvat: Elina Ylhäisi ja Niina Kiiveri.

0 comments: