maanantai 5. toukokuuta 2008

Kv-viikko käynnistyi - Light painting workshopissa opiskelijoita 7 maasta


Ennen ensi viikonlopun Tampere Art Factory (TAF) festivaalia TTVO:lla on paljon kansainvälistä ohjelmaa. Ensimmäiset kansainväliset vieraat saapuivat jo viikonvaihteessa. Kuvassa näkyvät Weimarin Bauhaus Universityn opiskelijat osallistuvat Light Painting Workshoppiin yhdessä TTVO:n opiskelijoiden kanssa, työpajan vetää Aleksander Lembke.
Kuvassa myös Susanne Ramsenthaler Edinburgh College of Artista, joka tiistaina esittelee kuvataiteen opiskelijoille töitään ja ohjaa sen jälkeen kuvataiteenopiskelijoita.

Tänä aamuna käynnistynyt Light Painting workshop on todella kansainvälinen, sillä siihen osallistuu opiskelijoita myös Liettuasta, Puolasta, Italiasta, Hollannista ja Englannista.

Tänään iltapäivällä saapuvat Utrecht School of Artsin opettajat ja opiskelijat, jotka vetävät VJ/Audio energy workshopin, keskiviikkona ja torstaina yhteensä 13 partnerikorkeakoulujen opettajaa esiintyy "Ideas of Contemporary Media Art" työpajassa. Torstaina ohjelmassa on myös Limerick School of Art and Designin Sylvia Shortalin esitys omista töistään ja kuvataiteen opiskelijain ohjausta.

Light Painting ja VJ/Audio Energy -työpajojen tulokset nähtään Tampere Art Factoryn lauantaissa. Muuta kansainvälistä tarjontaa edustavat Richard Vickersin Web-installaatio 15*15 sekä Chris Halesin ja Teijo Pellisen vuorovaikutteinen elokuvaelänys "Cause and Effect".

Kaikenkaikkiaan kansainväliselle viikolle ja TAFfiin on tulossa vieraita 15 maasta.

Kuvassa TTVO:n kattoterassilla Aleksander Lembke vasemmalla, Susanne Ramsenthaler neljäs oikealta muut Weimarin opiskelijoita

Tampere Art Factory Finlaysonilla 9-11.5.

0 comments: