keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Ikuisen Gallerian Pop Up -joulumyyjäiset

Kuvataideopiskelijoiden joulumyyjäiset Mediapoliksessa ke–to 19.–20.11. klo 10–15

Ikuisen Gallerian perinteiset joulumyyjäiset järjestetään tänä vuonna perinteestä poikkeavasti. Huomattavin muutos on uusi osoite. Galleria on nimittäin muuttanut TAMK:n taiteen ja viestinnän yksikön mukana Finlaysonilta Tohloppiin. Muuton seurauksena se jäi myös vaille omia neliömetrejä, joten vuoden 2014 joulumyyjäiset järjestetään pop up -hengessä Mediapoliksen TAMK-aulassa (pääovesta oikealle).

Kaikista perinteistä ei kuitenkaan ole luovuttu: myyntiartikkelit ovat yhtä upeita kuin aina ennenkin. Tarjolle asetellaan muun muassa taidetta, kortteja ja käsitöitä. Lämpimästi tervetuloa katselemaan, koskettelemaan ja tekemään hankintoja itselle ja pukille.

PS. Muoviraha ei valitettavasti käy maksuvälineenä, joten muistathan vartata rahapussiin käteistä.

Ikuinen Galleria Mediapolis Tohlopinranta 31 33270 Tampere

Ikuinen Galleria on Tampereella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Sen tärkein tavoite on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän koulutusohjelmien opiskelijoiden kokeileva näyttelytoiminta. Lisäksi se toimii näyttelytilana myös muiden taidekoulujen opiskelijoille ja opettajille Suomessa ja ulkomailla.

Väliaikaisesti Ikuinen Galleria ei omista omia neliömetrejä mutta toiminta jatkuu erilaisten tapahtumien ja Pop Up -näyttelyiden merkeissä.


Ikuinen Galleria
33210 Tampere
ikuinengalleria@tamk.fi

0 comments: