tiistai 21. elokuuta 2012

Epäonnistunut Guinnessin maailmaanennätys (ehkä sitten ensi vuonna...)


Hugh Beaver julkaisi ensimmäisen Guinessin Ennätystenkirjan vuonna 1955 ja siitä lähtien ympäri maailmaa on tehty lukuisia erilaisia, kummallisia ennätyksiä. Yksi näistä ennätyksistä on nimeltään "Suurin joukko videopelihahmoiksi pukeutuneita ihmisiä samassa paikassa", ja tätä ennätystä me lähdimme rikkomaan viime sunnuntaina Särkänniemen huvipuistoon.
12IMP-ryhmän opiskelijat Ikea-kassien kimpussa

Suomalaisten ennätysyritys julistettiin epäonnistuneeksi, kun ainoastaan 30 videopelihahmoa jäi puuttumaan tarvitusta ihmismäärästä.Toistaiseksi Guinnessin ennätys pysyy siis Yhdysvalloissa, jossa paikalle yhdellä kertaa saatiin 425 pukeutunutta osanottajaa.
Joanne ja Yonathan valmiin asun kanssa

Ottaen huomioon, että ennätyspäivä oli kylmä ja sateinen, yllättävän moni ihminen Tampereella näki paljon vaivaa tullakseen paikalle ja antaakseen panoksensa ennätyksen rikkomiseen. Kaikenikäiset harrastajat kerääntyivät yhteen viettämään sunnuntai-iltapäivää videopelihahmoihin pukeutuneina, ja tapahtuman tunnelma oli rento ja positivinen. Vaikka ennätys ei tänä vuonna rikkoontunutkaan, me ainakin saimme käyttää luovuuttamme luoden asut lähes ilmaisista Ikea-kasseista. Taisimme samalla todistaa myös suurimman ihmisjoukon Angry Birds-asuihin pukeutuneena!
Riikka ja Minna virallisessa laskennassa


Game over! Ensivuonna uusi yritys.
|||
Teksti ja kuvat: Riikka Uhmavaara ja Yonathan Wolowelsky

Kirjoittajat opiskelevat kansainvälisessä koulutusohjelmassamme Degree Programme in Media
Lue lisää IMP-opiskelijoista
|||

0 comments: