maanantai 13. lokakuuta 2008

Ennustus-elokuvalla menee lujaa


Ennustus-elokuvan syyskuvaukset ovat onnellisesti ohi, elokuva on saanut paljon julkisuutta jo ennen ilmestymistään, ja elokuvan ympärille on kasvanut jo komea yhteisö.

Pauli Kopu hehkuttaa viestissään elokuvan Facebook-ryhmän jäsenille:

"Subject: Ennustus -elokuvan syyskuvauskset onnellisesti ohi! 8.10.2008

Ennustuksen syyskuvaukset ovat onnellisesti ohi ja elokuvasta on kuvattu jo yli 90%!
Ennustus on saavuttanut mahtavasti huomiota ja suosiota niin Suomessa kuin ulkomailla ja näin laaja usko sekä innostus elokuvaa kohtaan on erinomaista ja poikkeuksellista Suomen mittakaavassa!

Vielä parempaa on elokuvan aiheesta saatu palaute, moni haluaa todella nähdä itsenäisen Suomen toivorikkaaseen jälleenrakennusaikaan sijoittuvan draaman. Ehkä siksi, että tähän aikaan sijoittuvaa tarinaa ei Suomessa ole ennen nähty elokuvana ja yhteisöllisyys sekä omat juuret koetaan taas tärkeänä osana elämää.
Nyt syyskuvausten päätteksi grouppiin on päivitetty uusia kuvia elokuvasta. Ennustus elokuvan web sivut on myös päivityksen alla!
Uusia kuvia
Facebook groupissa jäseniä on jo yli 350, joka on enemmän kuin usealla pitkällä elokuvatuotannolla. Lisäksi traileri on katsottu yli 1100 kertaa You Tubessa!
Group (Facebook ryhmä)
Traileri
Jakakaa ajatuksianne ja kertokaa toki mielipiteenne meille. Ennustus elokuvan groupin ja trailerin jakamista saa jatkaa!"

Trailerista on nyt myös HD-versio
Lue edellinen postaus Ennustus-elokuvasta
Ennustus elokuvan veppikoti

Kuva: Pauli Kopu. Kuvassa Ennustus-elokuvan tekijätiimiä.

0 comments: