torstai 21. helmikuuta 2019

Haku alkamassa, ennakkotehtävät julkistettu!

Media-alan tutkinto-ohjelman etukäteisnäyttöjen ohjeet on julkistettu. Ne löytyvät Tampereen korkeakouluyhteisön sivulta: https://www.tuni.fi/sites/default/files/2019-02/media-ala_etukateisnaytto_2019.pdf

Elokuva, televisio ja muu audiovisuaalinen viestintä säilyvät koulutuksen keskiössä. Uutta on kuitenkin se, että hakijoiden tulee jo näyttövaiheessa päättää, mihin opintosuuntaan he haluavat. Vaihtoehtoja on kaksi: Luova sisällöntuotanto, joka kattaa tuottamisen ja käsikirjoittamisen alueet, ja audiovisuaalinen suunnittelu ja ilmaisu, jonka sisällä ovat kuvaus, leikkaus ja äänisuunnittelu. Suurin osa opetuksesta on kuitenkin jatkossakin yhteistä tai tapahtuu yhteisissä projekteissa. 

Hakutehtävien palautusalue aukeaa 20.3.2019 klo 8.00 osoitteessa mediahaku.fi ja sulkeutuu 3.4. klo 15:00. Lisäksi hakijoiden pitää ilmoittaa hakukohteet ja -järjestys osoitteessa opintopolku.fi saman hakuajan puitteissa. Opintopolusta koulutuksemme löytyy kirjoittamalla hakukenttään esim. 'Media-alan tutkinto-ohjelma' tai 'Medianomi (AMK)'.


0 comments: