tiistai 25. helmikuuta 2014

Taidenäyttely Ikuisessa Galleriassa: Laura Lehtinen - Helmi omakuvia!

Helmi omakuva! - näyttely ja työpajat 4.3.-8.3.2014Lähes poikkeuksetta jokainen taiteilija tulee toteuttaneeksi omakuvien sarjan jossain elämänsä vaiheessa. Minun hetkeni saapui nyt.

Helmi omakuva! - näyttelyn kaikki teokset koostuvat hamahelmistä. Niissä tutkin monia puoliani sekä rakkauttani väreihin ja käsityöhön. Useat ovat taulun kaltaisia, mutta helmien materiaalisuus tuo niihin myös kuvanveiston moniulotteisuutta.
Näyttely on avoinna ti 4.3.-la 8.3.2014 Ikuisessa Galleriassa (Finlaysoninkuja 3, 33210 Tampere). Perjantaina 7.3. ja lauantaina 8.3. järjestetään taiteilijan vetämiä työpajoja, joissa pääsee tutustumaan (tai uudelleen ihastumaan) hamahelmien maailmaan. Materiaalimaksu 2€ (käteinen).Laura Lehtinen on taiteilija, joka on suorittanut taideopintojaan Tampereen ammattikorkeakoulun lisäksi Eesti kunstiakadeemiassa ja Oriveden Opistossa.
Lehtinen on ollut mukana useissa ryhmänäyttelyissä Suomen lisäksi mm. Etelä-Koreassa ja Virossa. Hän on myös esittänyt performanssinsa “Freya in Me” Islannissa. Lehtinen työskentelee erilaisten materiaalien ja medioiden kanssa mediataiteen, kuvanveiston ja tanssipainotteisen performanssin saralla.
Parhaillaan Lehtinen työstää opinnäytetyönään vankilavalokuvaa, jossa hän tutkii poissaolevaa läsnäoloa. Lisäksi vuonna 2014 hän osallistuu INTACin (International Art Collaborations) kautta ryhmänäyttelyihin Kanadassa, Kiinassa ja Slovakiassa.


Lisätietoa taiteilijasta ja hänen töistään: lehtinenlaura.wordpress.com


AVAJAISET MAANANTAINA 3.3. KLO 16-18
TERVETULOA!


Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Gallerian toiminta on opiskelijalähtöistä ja sen tärkein tehtävä on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän opiskelijoiden näyttelytoiminta. Lisäksi tila luovutetaan mieluusti myös muiden kokeilunhaluisten tekijöiden käyttöön.

Ikuinen Gallery is a contemporary art project space located in the old factory complex Finlayson in central Tampere. The gallery is run by a board of fine art students in Tampere UAS School of Art and Media as part of their study program. Ikuinen Gallery’s main focus is in presenting interesting and high quality student work as well as work of other adventurous artists.

Ikuinen Galleria
ma-pe 12.00-16.00
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere
ikuinengalleria@tamk.fi
ikuinengalleria.tumblr.com

0 comments: