maanantai 21. lokakuuta 2013

Adressi Ikuisen Gallerian säilyttämisen hyväksi


Ikuinen Galleria tiedottaa:

Kuvataiteen koulutusohjelma on vaarassa loppua Tampereelta. Tämä tarkoittaisi loppua myös Ikuiselle Gallerialle.

Viimeisenä keinona yritämme vedota asiassa opetusministeriöön ja kaiken muun toiminnan ohella kuvataideopiskelijat ovatkin aloittaneet adressin, jonka ojentavat henkilökohtaisesti opetusministeri Krista Kiurulle 24.10.2013 eduskuntatalolla. Nimiä adressiin on kerätty vasta parin viikon ajan mutta niitä on tullut jo ilahduttavan paljon. Silti olisi erittäin tarkeää saada vielä enemmän.

Jos haluat allekirjoittamalla auttaa, tässä linkki adressiin: http://www.adressit.com/vetoomus_opetusministeriolle_pelastakaa_tamkn_kuvataide

Terveisin
Ikuinen Galleria

_____________________


Ikuinen Galleria on Finlaysonin alueella toimiva taidetila, jossa esitellään tuoretta ja kiinnostavaa nykytaidetta. Gallerian toiminta on opiskelijalähtöistä ja sen tärkein tehtävä on mahdollistaa Tampereen ammattikorkeakoulun taiteen ja viestinnän opiskelijoiden näyttelytoiminta. Lisäksi tila luovutetaan mieluusti myös muiden kokeilunhaluisten tekijöiden käyttöön.

Ikuinen Gallery is a contemporary art project space located in the old factory complex Finlayson in central Tampere.
The gallery is run by a board of fine art students in Tampere UAS School of Art and Media as part of their study program. Ikuinen Gallery’s main focus is in presenting interesting and high quality student work as well as work of other adventurous artists.

Ikuinen Galleria
ma-pe 12.00-16.00
Finlaysoninkuja 3
33210 Tampere
ikuinengalleria@tamk.fi
http://ikuinengalleria.tumblr.com/

0 comments: